Rondvaart Giethoorn

Wilt u met een grote groep een rondvaart maken door Giethoorn? Dat kan! Hollands Venetië biedt met 6 rondvaartboten en meerdere sloepen vele mogelijkheden om u op een unieke manier de grachten van Giethoorn te laten beleven.  Onze schippers kennen Giethoorn als geen ander en zullen uw rondvaart vergezellen van mooie anekdotes over Giethoorn. Onze rondvaartboten bieden ruimte aan zowel grote als kleine groepen.

Kies hier uw Rondvaart opties

Liever een sloep

Wilt u liever met een klein aantal mensen een rondvaart maken op de Gieterse wateren, dan kunnen wij u ook de mogelijkheid bieden om een sloep te huren. Deze zijn geschikt tot een max. aantal personen van 12. U kunt bij ons voor de sloepen een of meerdere picknickmanden reserveren om mee te nemen.

Sloepen

Arrangementen

Wilt u met een grote groep een rondvaart maken door Giethoorn, dan kan dit op één van onze rondvaartboten. Onze schippers kennen Giethoorn als geen ander en zullen uw rondvaart ervaring vergezellen van mooie anekdotes over Giethoorn. Onze rondvaartboten bieden ruimte aan zowel grote als kleine groepen.

Rondvaart arrangementen

AANBEVOLEN ARRANGEMENTEN