À la Carte Restaurant

Restaurant Hollands Venetië, de naam voor het rustieke dorp Giethoorn en ook de naam van ons sfeervolle restaurant. Middenin het hart van Giethoorn kijken onze ruime terrassen uit over het prachtige natuurgebied de Weerribben-Wieden.

Ruim 80 jaar geleden begonnen als klein eetcafé en hotel, nu uitgegroeid tot een restaurant in Giethoorn met passie voor kwaliteitsproducten en mooie, pure ingrediënten. Ons restaurant met klassiek Franse uitstraling biedt een plek om heerlijk te lunchen of te dineren in een ongedwongen en vriendelijke sfeer.

Restaurant Hollands Venetië staat voor kwaliteit. Dit vindt u terug op zowel Iens als op Eet.nu waar wij een gemiddelde score hebben van 8.6. U bent van harte welkom in Giethoorn om ons gezellige restaurant zelf te komen beoordelen.

Menukaarten

Wij passen regelmatig onze menukaart aan met heerlijke, seizoensgebonden gerechten en een grote diversiteit aan broodjes- en koffierecepten.

Bekijk de menukaart

Sfeer

Hollands Venetië beschikt over meerdere zalen, elk met een eigen terras. De verschillende zalen variëren in grootte en sfeer.

Impressie van ons bedrijf

Plaats eenvoudig uw reservering

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Contactgegevens

Beulakerweg 167
8355 AG Giethoorn

0521 – 361 231
info@hollands-venetie.nl

AANBEVOLEN ARRANGEMENTEN