Actief

Water Safari

35,50 p.p.
min 10 pers.
6 uur

Water Safari

ActiefVanaf: 35,50p.p.Min 10 Pers

Tijdens de water safari kunt u zelf ervaren hoe het is om over het water te kunnen lopen in een aquabubble. Na deze activiteit gaat u met een kano of kajak een avontuurlijke en sportieve tocht door Giethoorn maken. Bij terugkomst hebben wij de barbecue voor u aangestoken om gezellig te gaan eten. Tussendoor is er natuurlijk ook tijd voor een drankje.

De kinderprijs (4 t/m 11 jaar) is € 31,50 p.p.

 

Programma

Het programma:

14.00 uur – Koffie bij restaurant Hollands Venetië; Wij serveren een kopje koffie met appelgebak.

14.30 uur – Aquabubble; Altijd al eens over het water willen lopen? Dat kan, uiteraard zonder nat te worden met de Aquabubble! U stapt in de Aquabubble. Wij blazen de bal op met 5.000 liter “verse” lucht waarna u kunt beginnen met het lopen over het water. Lukt het u om daadwerkelijk over het water te lopen of blijft u lekker dobberen?

16.00 uur – Kano tocht met routekaart; Met een kano of kajak gaat u er op uit en ben je echt één met de natuur. Het biedt een unieke manier om Giethoorn te ontdekken. U krijgt een plattegrond mee om de juiste route te varen.

18.00 uur – De barbecue bestaande uit; Procureurlapje, hamburger, speklapje, kipsaté en varkenshaassaté. Diverse eigen gemaakte salades, warme en koude sauzen, stokbrood met kruidenboter en frites.

20.00 uur – Einde arrangement

Extra informatie

Tijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Water Safari” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kerst
2018

MENUKAART
close-link